COPYRIGHT

Copyright met betrekking tot beschikbare documenten en software op deze website.
Op alle documenten en software die beschikbaar worden gemaakt op deze website is copyright van kracht. Het is niet toegestaan om beschikbaar gemaakte documenten te gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf van de uitgever.

Na toestemming is het gebruik van alle op de website beschikbaar gestelde documenten alleen toegestaan voor niet-commerciële en informatieve doeleinden en onder vermelding van de onderstaande copyright vermelding. Het aanpassen van het document is niet toegestaan.
Reproductie of distributie van de documenten en software buiten de kennis en toestemming van XIOMAMA is door de wet verboden.

Vrijwaring met betrekking tot beschikbare documenten en software op deze website.
XIOMAMA is in geen geval verantwoordelijk voor de directe of indirecte materiële, immateriële en financiële schade welke al dan niet door het gebruik van de beschikbaar gestelde software en documenten op deze website mocht plaatsvinden.

Links naar websites van derde partijen
De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van XIOMAMA. XIOMAMA is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden. Het beschikbaar stellen van derden wordt door XIOMAMA gezien als een service en niet als een vereiste. XIOMAMA is niet verantwoordelijk voor de privacy maatregelen die andere websites nemen, ook niet als deze aan XIOMAMA zijn gekoppeld of als u via XIOMAMA andere sites bezoekt. XIOMAMA raadt u daarom aan goed na te gaan welk privacy beleid deze sites hanteren.

Copyright © XIOMAMA. Alle rechten niet expliciet genoemd in bovenstaande zijn gereserveerd. Neem contact op met XIOMAMA voor vragen of problemen.
Dit document is voor het laatst gewijzigd op 25 september 2016.