BEEBIESHOP

"PANDA COLLECTIE MET  MUSTHAVES VOOR BABY'S EN OUDERS".

baby-en-kindershirt-panda-met-naam

Panda’s blijven onverminderd populair onder kinderen en hun ouders. Deze lieve knuffelberen sieren nu ook de nieuwe collectie van Beebieshop. De collectie bestaat uit een kinderkoffer, geboortebord, groeimeter, naamshirt, slab en een paperbag. Hippe én handige producten voor kersverse ouders.

De panda collectie is ontworpen door Xander den Teuling, naar aanleiding van de geboorte van zijn dochter Fayah. Voor haar wilde hij een panda thema, maar niet het geijkte dat overal verkrijgbaar is. Daarom heeft Xander het heft in eigen handen genomen en een compleet nieuwe serie ontworpen met handige en hippe musthaves voor baby’s en hun ouders.


Op pagina 105 kun je het gehele artikel lezen.
geboortebord-panda

0 Comments

Leave your comment